Világ

Ami a médiából MINDIG kimarad: HAARP, Chemtrail, világelit – miért nem beszélnek róla?

Hirdetés

Mert összeesküvések márpedig léteznek… Egy előre megrendezett színházban élünk, egy tompa illúzióval, amivel hülyére veszik a társadalmat…

Mi történne, ha azt mondanánk, hogy a világ irányított?

Olyannyira, hogy amikor reggel felkelsz, és eldöntöd, hogy mit csinálj, azt valójában nem is szabad akaratodból teszed?

Különféle giga cégek, nemzetközi korporációk manipulálják a világot, irányítják a közvéleményt, hatnak rá a társadalomra és a közgondolkodásra. A tudtod nélkül téged is és mindenki mást manipulálnak, egyfajta hamis illúzióban tartanak. Próbálják elhitetni az emberekkel, hogy saját döntéseik jogán élik az életüket, pedig valójában a tömeg meghatározott mederben tartása, terelgetése zajlik.

Mindeközben zajlik a lassú nemzetirtás.

Hirdetés

Különféle protokollokon keresztül érik el, hogy mindent az irányításuk alatt tartsanak.

A HAARP éghajlat manipulációval nem csak globális katasztrófákat okoznak, vagy ellehetetlenítik egyes konkurensek mezőgazdaságát, de klímamenekülteket “idéznek elő”.

Akárcsak a Közel-Kelet állandó háborúban tartása, ami szintén egy eszköz a háttérhatalmi karmesterek kezében.

Ha a világot ily módon félelemre neveik, pánikban tartják, akkor a fogyasztás nő. Nagyon jól tudják, hogy a boldog fogyasztó nem jó fogyasztó. A lelkileg megnyomorított, destabilizált és félelemben tartott fogyasztó tartja el a jelenlegi, korporációk állta működtetett világrendet.

Ehhez pedig az szükséges, hogy különféle kemikáliákkal betegítsenek meg komplett generációkat.

Hirdetés

A Chemtrail permetezések keretében rengeteg tudatmódosítót és idegmérget juttatnak kisebb koncentrátumban a légkörbe. Olyan hatásokat idéznek elő, amivel komplett országok lakossága tartható egyfajta kábulatban, mind fizikálisan, mind pedig mentálisan.

Persze lehet rámondani erre az egészre, hogy ez csak egy tévképzet, egy összeesküvés.

De ha egy picit a szívünkre tesszük a kezünket, és mélyen a dolgok mögé nézünk, látni fogjuk, hogy ezek a dolgok tényleg összefüggnek, egyetlen drótra fűzhetők fel.

Az igazságkereső embereket pedig nem tudják megvezetni a hatalmak. Az igazságkereső emberektől FÉLNEK.

Félnek, mert az igazság mindig erősebb minden elnyomásnál, és egyetlen igazságmag képes átburjánzani a hazugságok hálóján.

Hirdetés
Hirdetés

Egy új felállás van kialakulóban ezekben az években a világszínpadon, úgy pénzügyileg és gazdaságilag, mint hatalmi szempontból is. A színfalak mögött az évtizedek, de inkább évszázadok óta rejtett szálakat mozgató kezekből lassan kicsúszik az irányítás, ideológiájuk és tetteik lelepleződnek. Egy izgalmas kornak vagyunk a szemtanúi és sokszor elszenvedői, ahogy a változások sokszor fájdalmasan érintenek bennünket is a mindennapi életünkben. De kik azok, aki eddig uralták a pénzt és a hatalmat, és most kénytelenek lemondani mérhetetlen gazdagságukról?

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!