Itthon

Gyurcsány szerint a magyar kormány nem tudja kezelni a koronavírust – bezzeg ő!

Hirdetés

Gyurcsány  a koronavírus hazai helyzetével kapcsolatban elmélkedett unalmában a közösségi oldalán, és hamar eljutott odáig természetesen, hogy a Fidesz-kormány nem jeleskedik ebben az ügyben.

Egészen elképesztő, ami történik, miközben nem látjuk a végét, mi pedig úgy látjuk, hogy a saját kormányunk botladozik. (…) ilyenkor a legfontosabb, hogy van-e bizalom. Megtudnak-e bennünket védeni, vagy nem. Elhisszük-e, hogy biztonságban vagyunk. Az elmúlt két hétben a magyar kormány teljesítménye nem volt megnyugtató. Láthatóan nem tudnak megbirkózni a problémával. Több gond is van ezzel: részint kormányozni is kellene, és többek között kormányozni kellett volna az egészségügyben. Nem tették! És most, amikor itt állunk a baj közepén, akkor kiderül, hogy nem tudnak kezelni egy ilyen helyzetet.

Gyurcsány szerint mivel például csak 100-110 alkalmas és szabad ágy van az ellátó rendszerben, ha megugrik a koronavírussal fertőzöttek száma, akkor hirtelen nem tudjuk a betegeket hová fektetni.

Ez az igazi probléma –  állapította meg Gyurcsány.

Ráadásul szerinte nincs elég lélegeztető gép a magyar kórházakban, ezért ismét javasolta, hogy vegyen a kormányzat.

Hirdetés

A kutyafáját, egy lélegeztetőgép 3-5 millió forint, hát vegyünk már!! 4 3-5 millió forint az egy NB1-es focista havi fizetése – okoskodott a DK vezér.

Online egri fórumom

Ahogy ígértem, egri fórumom helyett, ma online fórumot tartok. Oszd meg a videót, hogy minél több emberhez eljusson! ????

Posted by Gyurcsány Ferenc on Tuesday, March 10, 2020

Hirdetés

Forrás: 24.hu

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!