Európa

Elképesztő beszédet mondott Putyin terveiről Zelenszkij

Hirdetés

Volodimir Zelenszkij szokásos videóüzenetében arról beszélt, hogy Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin el akarja pusztítani az emberiséget. Az ukrán elnök szerint az Oroszországból érkező olajra pedig embargót kell bevezetni – számolt be Sky News.

Soha senkit nem akartunk megölni, de vissza kell vágnunk, hogy az ellenséget kiűzzük a földünkről és az életünkből. Azt kell elviselnünk, amit az elmúlt 70 évben egyetlen európai nemzetnek sem kellett elviselnie- jelentette ki videóüzenetében Volodimir Zelenszkij.

Hozzátette, hogy beszélt Boris Johnson miniszterelnökkel, a lengyel elnökkel, az olasz kormányfővel és a francia elnökkel is:

Tárgyalásaink és megbeszéléseink partnereinkkel tisztességesek. Ha a helyzet tovább romlik, akkor új szankciókat kell bevezetni a béke megteremtése érdekében.

VOLODIMIR ZELENSZKIJ SZERINT EMBARGÓT KELL BEVEZETNI AZ OROSZORSZÁGBÓL SZÁRMAZÓ OLAJRA.
UKRAJNA ELNÖKE AZT IS KIJELENTETTE, HOGY PUTYIN „MAGÁT AZ EMBERISÉGET AKARJA ELPUSZTÍTANI”:

Hirdetés

Ha valaki elveszti az eszét, akkor el kell veszítenünk a félelmet, és el kell felejtenünk az üzletet, harcolnunk kell az embertelen gonoszság ellen, amely magát az emberiséget akarja elpusztítani – az ukrán elnök.

Ukrajna és a terror – ezek teljesen különböző fogalmak. Soha nem lesz horogkereszt a földünkön- hangsúlyozta.

Zelenszkij azt is kijelentette, hogy az ukrán kormány már dolgozik az ország győzelem utáni újjáépítésének tervein.

Portfolio

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!