Európa

Az Orosz Nagymedve kezd begorombulni!

Hirdetés

Úgy tűnik, Moszkva kezdi megelégelni azt a minden nemzetközi egyezményt megszegő hergelő-show-t, amit az ukrajnai konfliktus kapcsán a nyugat, azaz főleg az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság, illetve most már Franciaország is művel.

Az USA, Franciaország és Nagy-Britannia elleni közvetlen figyelmeztetés hangzott el az orosz állami televízión keresztül. A Kreml felszólította ezeket az országok ne küldjenek csapatokat Ukrajnába.

Ahogy Dmitrij Kiszeljov, a Rosszija Szegodnya tévéállomás vezetője, az Orosz Nemzeti Műsorszolgáltatási Tanács alelnöke egy tévéműsorban elmondta, ha ez a három ország további csapatokat küld Ukrajnába, akkor Oroszország atomfegyverrel válaszolhat erre a provokálásra.

” Ha az Egyesült Államok, Franciaország és Nagy-Britannia további katonai erőket küldenek Ukrajnába, akkor az is megtörténhet, amit Putyin elnök már megmondott: elég lesz 45 perc az orosz haderőknek és az angliai szigetország eltűnik a térképről.

A Sarmat, Yars és Avangard rakétáknak az amerikai parancsnoki központok, szárazföldi és tengeri kilövőhelyek már a látókörükben vannak. Franciaország szintén. A Brit-szigeteket és Írországot elnyeli a tenger. Ehhez megvan a technológiánk. Ezt már korábban is elmondtuk. Természetesen jobb lenne, ha nem fajulna idáig a helyzet és ez a figyelmeztetés nem propaganda ” – jegyezte meg Kiszeljov.

Vlagyimir Putyin már tavaly megjegyezte , hogy amennyiben a brit kormány, azaz London (pontosabban London City – szerk. megj. ) tovább fokozzák a háborús helyzetet, Moszkvának egy mozdulatába kerül, hogy Anglia eltűnjön a térképről.

Hirdetés

Ugyanabban az interjúban Putyin azt is mondta, hogy a világon zajló háborúk és tömegkatasztrófák kirobbantása zömmel Londonban volt kitalálva és elindítva az elmúlt évszázadok során.

Forrás

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!