Európa

Dánia mindenét odaadná, hogy kiszolgálja a globalistákat

Hirdetés

Dániának a dán miniszterelnök szerint át kellene adnia Ukrajnának az összes légvédelmi rendszerét, ahogyan a tüzérséggel már megtette – írta meg az Unian, erről itthon az Index.hu számolt be.

Az ukrán Holosz Amerika kifejtette: Mette Frederiksen felhívást intézett a tagországoknak a NATO-csúcson. Az Észak-atlanti Szövetség 75. csúcstalálkozóján, amelyet idén Washingtonban tartanak, felidézte Koppenhága döntését, miszerint az ukrán hadseregnek adják át az összes tüzérségét.

– Sok hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy az összes tüzérségünket Ukrajnának adjuk. Hogy miért? Mert azt jobban fel lehetne használni Ukrajnában, mint Dániában. És most ugyanezt kell tennünk a légvédelemmel is – mondta Frederiksen. Hozzátette, hogy az országnak köztudottan több légvédelmi rendszerre van szüksége, hogy megvédje az eget az orosz hadsereg támadásaitól.

A NATO-csúcstalálkozó első napján Joe Biden amerikai elnök bejelentette, hogy a szövetségesek öt további légvédelmi rendszert találtak Ukrajna számára. Ezenkívül az ukrán hadsereg több tucat taktikai rendszert kap. Az Index.hu emlékeztetett arra, hogy áprilisban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt mondta, hogy 25 Patriot rendszerre vagy azok analógjaira van szükség az ország légterének teljes körű védelméhez – ezeket viszont még nem kapta meg.

Ha egy normális világban élnénk, ahol ezt a sok ostoba politikust kontrol alatt tartaná valaki, akkor most biztos, hogy szólna – már egyébként régen szólt volna –, hogy eddig és ne tovább! Teljesen beteges, hogy egy sor ország önti Ukrajnába a fegyvert, amivel elnyújtják a háborút, és még több ember sérülését, halálát idézik elő.

Hirdetés

Mellesleg növelik a pusztítást, és még több kár keletkezik Ukrajnában! De legalább ennyire beteges, hogy egy ország lassan mindenét odaadja, hogy tovább nyújtsa az orosz-ukrán háborút. Dánia lassan ott tart, hogy védtelenné válik, és ha támadás érné bárhonnan, akkor szinte csak csúzlival tudna visszalőni. Ez elég beteges és bizarr! Lesülne az arcomról a bőr, ha az országunknak olyan vezetője lenne, mint Dániának!

Forrás: bekezdesek

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!