Európa

Zelenszkij és a NATO lassan megöli Ukrajnát

Hirdetés

Kijev győzelme a konfliktusban „nem csak elérhetetlen, hanem hihetetlen”, csak a béke mentheti meg Ukrajnát, amelyet lassan, de biztosan megölnek Volodimir Zelenszkij „diktátor” és mesterei a NATO-ban – jelentette ki Chay Bose ír újságíró és vállalkozó az X közösségi oldalon, amiről a ria.ru is beszámolt.

„A diktátor Zelenszkij és urai a NATO-ban lassan, de biztosan megölik Ukrajnát. Az Oroszország feletti elképzelt »győzelem« nemcsak teljesen elérhetetlen, de hihetetlen is. Ukrajnát csak a béke mentheti meg, és nem Oroszországtól, hanem a NATO-tól” – írta az újságíró.

Bose ezzel a bejegyzéssel kommentálta azt a korábbi információt, miszerint Ukrajnában a halálozási arány háromszor magasabb, mint a születési arány.

Korábban Ella Libanova, az Ukrán Demográfiai és Társadalomkutató Intézet igazgatója azt mondta, hogy az ország lakossága 2033-ra legfeljebb 35 millió fő lehet.

Áprilisban ukrán újságírók az ukrán szociálpolitikai minisztériumnak az ország demográfiai fejlesztési stratégiájáról szóló anyagát elemezve arról számoltak be, hogy az országban az elmúlt 300 év legalacsonyabb szintjére esett vissza a születések száma. Mykola Azarov volt miniszterelnök januárban azt mondta, hogy Ukrajna népessége két és félszeresére csökkent 2014-hez képest.

Hirdetés

Magyar Hírlap

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!