Európa

Ott üthettek a globalistákon, ahol a legjobban fájhat nekik!

Hirdetés

Palesztinpárti aktivisták rongáltak meg egy brit hadiipari üzemet, ahol az F-35-ös vadászbombázókhoz gyártanak alkatrészeket – erről adott hírt a Portfolio.hu. E szerint a szabotázsakció Liverpool mellett történt, a Teledyne Technologies üzemét vették célba a Palestine Action nevű civil szervezet aktivistái. Felmásztak a gyártóüzem tetejére, felszedték a tetőt és vörös festékkel locsolták be az üzemcsarnokot és az ott található alkatrészeket.

Mint írták, a Teledyne elvileg a kifejezetten Izrael számára készülő F-35I vadászbombázókhoz gyárt alkatrészeket az üzemben. A hatóságok három embert vettek őrizetbe, a gyártás várhatóan egyelőre le fog állni az üzemben. A Palestine Action szerint 12 hónapra megbénították a Liverpool melletti üzemet, Jemen, Libanon és Gáza népével való szolidaritásra hivatkozva.

Nem tudom, hogy a hír igaz vagy sem – valószínűbbnek gondolom, hogy igen –, de ha valóban ekkora kárt tettek az F-35-ös vadászbombázókhoz alkatrészeket gyártó üzemben, az nagyon fájhat a globalistáknak. Nem Izraelnek, mert amit a jenkik Izraelnek szánnak, azt a zsidó állam meg fogja kapni, akkor is, ha a saját repülőiket adják majd oda.

Akkor, amikor Izrael háborúk sorát vívja, és ki tudja, még mi lesz a következő hetekben, az Egyesült Államok, hű szövetségesként nem fogja magára hagyni Tel-Avivot. Ez fix! A profitéhes globalisták viszont biztos, hogy nagyon pipák, mert az üzlet kárt szenved, és semmi más nem érdekli őket, mint a pénz és legfőképpen a haszon. S ha abban veszteség van, akkor vigasztalhatatlanok. Így működnek!

S hogy mi a tanulság? Azt hiszem, a palesztinok, ha igazán fájdalmat akarnak okozni a Nyugatnak, akkor nem direkt támadásokkal, hanem ehhez hasonló akciókkal operálhatnak. Az elkövető, ha elkapják, szarul jár, kollektíve viszont az ilyen szabotázsokért egy népet, egy közösséget nem tudnak büntetni. Viszont nagyon fáj! Mi viszont senkit nem biztatunk bűncselekményre, pláne nem erőszakra, ezek minden formáját elítéljük. Mi azt szeretnénk, hogy béke és nyugalom legyen a Közel-Keleten! S amúgy mindenhol!

Hirdetés

bekezdések

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!