Site icon Mai Világ

Horror Angliában: szabadulása után rögtön gyilkolt a férfi

Hirdetés

Megrázó részletek derültek ki a 2016 szeptemberében Angliában meggyilkolt K. Melinda gyilkosáról. Az erőszakos férfit júliusban őrizetbe vette a rendőrség, s miután kiengedték óvadékkal, a nő két napon belül halott volt.

V. Miklós rendszeresen erőszakoskodott a kétgyermekes anyával, egykori szerelmével, akit négy év alatt legalább tizenkét alkalommal erőszakolt meg. A gyilkosság után a férfit a rendőrök még a házban találták, nyakig véresen.

– Tudom, mit tettem, azért jöttem, hogy megöljem! – mondta a rend­őröknek. Később visszavonta a beismerő vallomást és azt állította, hogy reggel érkezett a házhoz, egy idegent próbált meg feltartóztatni, azért volt véres a ruhája. V. Miklóst a carlisle-i bíróság tavaly márciusban életfogytiglanra ítélte, feltételesen 28 év múlva szabadulhat.

Az ügyről később kiderült, hogy Melinda pár nappal a gyilkosság előtt bejelentést tett a rendőrségen arról, hogyan erőszakoskodott vele az exe. Ha a hatóságok ezt az ügyet komolyabban kezelték volna, akkor a nő talán még ma is élne. A Mirror szerint a férfit júliusban le is tartóztatták, és egy rövid időre őrizetbe vették. Szeptember 13-án azonban szabadlábra kerülhetett óvadékkal. Két nappal később K. Melindát brutálisan meggyilkolta, egy kővel gyakorlatilag agyonverte, legalább negyven alkalommal sújtott le rá. Egyelőre vizsgálják, hogy a rendőrök milyen nyomozati hibákat követtek el az ügyben, több körülményt ugyanis nem vettek figyelembe, amikor engedték, hogy V. Miklós szabadlábra kerülhessen. Két rendőr kötelességszegését vizsgálják.

Hirdetés
Hirdetés
loading...
Exit mobile version