Site icon Mai Világ

Migránsok törtek be egy horgosi családi házba

Hirdetés

„A szerb rendőrök már másnap sikeresen elkapták őket, de ki is engedték őket. Arra hivatkoztak, hogy nincs okuk őket benntartani a rendőrségen. A pénzünket megtaláltuk, ahogy átkutatták őket a rendőrök. A gond ott volt, hogy nem tudtuk a pénz sorszámát és ezáltal nem tudtuk bizonyítani, hogy az a mi pénzünk.”

Az eset a múlt hétvégén történt. Mint a Pannon RTV-nek közölték, a két migráns pénzt és ruhákat lopott el. A rendőrség elfogta őket, de az eltulajdonított pénzt nem kapták vissza.

A határmenti Horgoson mindennapos látványnak számítanak a migránsok. Kisebb-nagyobb csoportokban vásárolnak, jönnek a faluba, mennek a faluból. Azonban az elmúlt hétvégén a Gazdag családnak nem várt látogatói akadtak. Két migráns tört be hozzájuk az éj folyamán.

A két betörő átkutatta a fiókokat, még a hálószobába is bementek. Amint egyértelművé vált, hogy illetéktelenek vannak a házban, a bent tartózkodó édesanya riasztotta férjét és nagyobbik fiát.

Gazdag Áron: „Többnyire pénzt vittek el kisebb-nagyobb értékben, több kabátot és egy órát, de a pénz volt a lényeg, amit nem kaptunk vissza.”

Hirdetés

Gazdag Áron hozzátette, a tolvajoknak sikerül elszökniük a helyszínről, de hamarosan rendőrkézre kerültek: „A rendőrök már másnap sikeresen elkapták őket, de ki is engedték őket. Arra hivatkoztak, hogy nincs okuk őket benntartani a rendőrségen. A pénzünket megtaláltuk, ahogy átkutatták őket a rendőrök. A gond ott volt, hogy nem tudtuk a pénz sorszámát és ezáltal nem tudtuk bizonyítani, hogy az a mi pénzünk.”

Áron elmondta, hogy az eset után fokozottan ügyelnek az ajtók és a kapuk zárására, de minden esetre beszereztek néhány önvédelmi eszközt is.

Forrás: pannonrtv.com/vadhajtások

Hirdetés
loading...
Exit mobile version