Agyhalál: a maszk ellenzése a „fehérekhez” kapcsolódik

Hirdetés

Hakem Jefferson, a Stanford Egyetem adjunktusa későbbi bejegyzéseiben ki is fejtette ezt a szürreálisan diszkriminatív megállapítást, ami a legtöbb normális emberben felvet néhány kérdést.

Ez azért van, mert fehérek, és úgy vélik, hogy a fehérség egyfajta hatalommal ruházza fel őket, ami a kormányzati fellépés fölé helyezi őket” – írta.

Úgy fogalmazott, nem kell a faji identitás szakértőjének lenni ahhoz, hogy tudjuk: a fehérek irányítják a viselkedést.

Szerencsére a közösségi oldalon megosztott bejegyzés alatt akadtak olyan kommentek is, amelyek nem osztják a véleményét, sőt.

Ön egyike azoknak az embereknek, akik úgy gondolják, hogy az egyenlőség megteremtése érdekében a jogokat és a kiváltságokat el kell venni, ahelyett hogy biztosítanánk, hogy azok mindenkire kiterjedjenek. Ez az önbüntetés legszomorúbb formája. A Stockholm-szindróma kifordított és rasszista formája”– írta egy kommentelő.

Kíváncsiak vagyunk, ha az adjunktus ezt a kijelentést a fekete bőrszínnel hozta volna összefüggésbe, mekkora botrány kerekedett volna belőle. Ellenben a fehérekkel szemben kimondott/leírt diszkrimináció nem lehet rasszista.

Akkor most ki is számít kiváltságosnak?

Hirdetés

Forrás: 888

 

Hirdetés
loading...

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!