Európa

2019-ben óriási meglepetés jöhet az EU-ban

Hirdetés

2019 nem csak az európai parlamenti választások miatt lesz fontos: ez lesz az év, amikor kártyavárként omlik majd  össze az EU jelenlegi formája: egészen más világ köszönthet ránk 2019 végére!

Óriási változás fog megindulni, ennek a változásnak a szelét pedig már most is lehet érezni. Egy belső ember kitálalt a recsegő-ropogó Európai Unióról!

Elmondta, hogy mi várható politikai fronton, és hogy mi lesz a kontinens jövője.

Mivel belülről látta az elmúlt 10 év folyamatait, nagyon jól látta azt is, hogy baj lesz a menekültek korlátlanul való beengedéséből.

“Lényegében egy olyan embertömeget engedtünk be  ellenőrzés nélkül, aminek a viselkedése teljesen kiszámíthatatlan” – jegyzi meg.

Hirdetés

“A mindenkori európai elit oroszlánrészt vett ki abból, hogy Európa ma oda jutott, ahova jutott: terror és félelem van az emberekben…”

Szerinte az állampolgárok engedetlensége elkezdett eszkalálódni, ahogyan a helyzet is egyre súlyosabb.

Egyre gyakoribbakká válnak egyes országok bizonyos régióiban a felkelések mindkét félről: léteznek no-go zónák Európán belül, ahová fehér ember nem mehet be, mert lehet, hogy nem jön ki élve.

“Minden az idei Európai Parlamenti választáson fog majd eldőlni: óriási tétje lesz annak, hogy a bevándorláspárti, vagy bevándorlás ellenes erők kerülnek előtérbe.

Akárhogy is lesz, a bevándorlás melletti politikai erők gyengülnek, és ha a választásokat meg is nyerik, a rendszer már egy ideje recseg-ropog.

Hirdetés

Európa és az Európai Unió hamarosan kártyavárként fog megbukni.

A politikai elitet vagy a feldühödő nép, vagy a politikai eliten belüli árulók fogják leváltani politikai “helyezkedés” miatt.

2019 végére az európai politika térképe jelentősen át fog rajzolódni, ami kedvezhet hazánknak is.

Hogy milyen mértékűek lesznek ezek a változások, jól szemlélteti az, hogy Brüsszel és az EU elitje soha nem félt még ennyire a választásoktól, és már most brutális kampányokkal szervezkednek…

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!