Világ

2020 volt az emberiség utolsó “békeéve”: Új Világrend és háborúk jönnek

Hirdetés

A világ leggazdagabb felső elitje már készül a harmadik világháború kirobbantására és a civilizáció eltörlésére?

Megdöbbentő dolgok vannak készülőben, ha ez igaz.

A tech-média birodalom és a pénzügyi szegmens már régóta készült egy a 2020 óta tartó horderejű eseményre. Mindent újraindítanak, már ismert a terv, a GREAT RESET, azaz nagy újraindítás keretében.

Az eddig közel 200 éven át uralkodó Világrend megbuktatása ment végbe és zajlik jelenleg is, “békés”, de hibrid hadviseléssel.

Az Új Világrend felépítése zajlik, lásd Kína, ahol már tömeges megfigyelése zajlik a komplett társadalomka, kamerák millióinak kereszttüzében és az állampolgárok értékelése.

Hirdetés

Vagyis elkezdődött az emberiség kasztokba sorolása.

Ennek pedig hosszabb távon egyik lehetséges következménye lehet az, hogy a legalsó kasztokat a szupergazdag elit családok “eltávolítják”.

A szegénységet ugyanis szerintük nem fel kell számolni, hanem ki kell irtani – szó szerint.

Csak a középosztálybeli kasztok maradnának meg a tervek szerint – állítják a konteó hívei – azok is csak rabszolgaként funkcionálnának, hogy a szupergazdag 300 család számára termeljék meg a javakat, erőforrásokat.

Az ideológia, mely mentén ezt az egészet végrehajtják kőbe is van vésve a Georgia műemléknél, ahol azt jelentik ki, hogy az emberiség létszámát 500 miliő alatt kel tartani.

Hirdetés

Azt azért érdemes hozzátenni, hogy a teória hívei nem tudnak konkrétabb bizonyítékokat felmutatni arra, hogy ez valóban megvalósulna, vagy hogy ilyenekben gondolkodna az elit.

Az azonban tény, hogy voltak furcsa elszólások a szupergazdag rétegek és vezetők részéről.

Vilmos herceg például egyszer arról beszélt, hogy az emberi túlszaporodás egy globális probléma, amire “megoldást kell” találni.

De sokan ezt is inkább egyfajta elszólásnak, félremagyarázásnak gondolják.

Forrás

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!