Tech

1918-as spanyol influenza: csak a beoltottak haltak meg

Hirdetés

Ez a blog nem oltásellenes kommentár. Arra szeretném ösztönözni az olvasókat, hogy gondosan olvassák el a dokumentációt, kellőképpen gondolják át, és NE vakon fogadják el azt, amit mondanak nekünk.

Meglepődne vagy aggódna, ha megtudná, hogy az 1918-as „spanyol influenzának” semmi köze Spanyolországhoz, és egyáltalán nem lehetett influenza? 

Nos, tarts ki barátom, durva útra indulsz!

A történelem azt mondja, hogy az 1918-as spanyol influenza 50-100 millió ember halálát okozta. Abban az időben, az orvosi és gyógyszerészeti forrásokból úgy jellemezte, mint LEGJOBB szörnyű betegség folyamata, hiszen a Black Plague of 1347, amely megölte a becslések szerint 25-30000000 embert.

Eleanor McBean, PhD, ND a Vaccination Condemned című könyvében a szerző részletesen leírja az 1918-as „spanyol influenza” járvány során tapasztalt személyes és családi tapasztalatokat.

Hirdetés

McBean riporterként és be nem oltott túlélőként az 1918-as „spanyol influenza” tudósítása megköveteli, hogy az esemény történelmi alapjait felül kell vizsgálni, nem „ összeesküvés-elméletként ”, hanem olyan bizonyítékokkal, amelyek „tüzet fognak gyújtani”. .

Néhány évvel ezelőtt találkoztam Eleanor McBean újabb könyvével: „Oltás … A néma gyilkos” . McBean bizonyítékot szolgáltat arra, hogy nemcsak az 1918-as „spanyol influenza” történelmi eseményei, hanem a gyermekbénulás és a sertésinfluenza járványok is veszélybe kerültek.

Spanyolország semleges volt az első világháború alatt, és NEM cenzúrázta sajtóját, ellentétben a harcoló országokkal. Ennek eredményeként Spanyolország jelentette elsőként az 1918-as influenzajárványt, és a világ Spanyolországot „bűnbakká tette”. Így születik meg a „spanyol influenza”

Az első világháborúra való felkészülésként számos, korábban kifejlesztett vakcinát magában foglaló hatalmas katonai oltási kísérletre került sor Fort Riley-ben, Kansasban, ahol az első „spanyol influenza” esetet jelentették.

Az újonnan kialakuló gyógyszeriparban, amelyet a „Rockefeller Institute for Medical Research” támogatott, volt valami, amire még soha nem volt példa – nagy mennyiségű emberi tesztalany. Az amerikai hadsereg első hadereje szolgáltatta, a vizsgálati alanyok száma több mint 6 millió férfit hozott létre.

Hirdetés

Boncolás a háború után bebizonyította, hogy az 1918-as influenza egyáltalán NEM egy „influenza”. Egy kísérleti „ bakteriális agyhártyagyulladás elleni vakcina” véletlenszerű adagolása okozta , amely a mai napig utánozza az influenzaszerű tüneteket. A katonák és a civilek felkészületlen immunrendszerére kiterjedő, többszörös támadások további oltásokkal létrehozták a „gyilkos mezőt”.

Azok, akiket nem oltottak be, nem érintettek.

Tehát … Hogyan haltak meg a civilek?

  1. Az első világháború a vártnál hamarabb véget ért, HATALMAS mennyiségű felhasználatlan kísérleti vakcina maradt.
  2. Attól tartva, hogy a hazatérő katonák betegségeket terjesztenek családjaikra, az Egyesült Államok kormánya a történelem legnagyobb vakcina „félelem” kampányát szorgalmazta. Az emberi populációt kutatási és fejlesztési laboratóriumként alkalmazták kísérleti vakcinák tesztelésére.
  3. Civilek tízmilliói haltak meg ugyanúgy, mint a katonák.
  4. Az oltások leállítása helyett az orvosok fokozták őket, a nagy „1918-as spanyol influenzának” nevezve. Ennek eredményeként CSAK AZOK HALTAK MEG AKIK VAKCINÁT KAPTAK.

– Hét ember holtan esett össze egy orvosi rendelőben oltás után. Leveleket küldtek családjuknak, hogy akció közben ölték meg őket.

Az első világháborús amerikai katonák 14-25 teszteletlen, kísérleti oltást kaptak egymás után néhány napon belül, ami egyszerre az összes betegség fokozott eseteit váltotta ki.

Hirdetés
Hirdetés

Az orvosok új betegségnek nevezték, és további gyógyszerekkel vagy oltásokkal folytatták a tünetek elnyomását .

 

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!