Itthon

Lejárt húsokat talált a Nébih egy négycsillagos szállodában

Hirdetés

Több mint 150 kiló lejárt szavatosságú és nem nyomon követhető élelmiszert találtak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ellenőrei egy négycsillagos hajdúszoboszlói szálloda éttermében.

Az ellenőrök a hét elején jártak a Hotel Silver éttermében, ahol összesen 151 kiló élelmiszert találtak, amely a gyártói vagy saját jelölés alapján már lejárt. Találtak olyan fagyasztott húst, amelynek már augusztusban vagy tavaly novemberben lejárt a szavatossága. Emellett sok terméket találtak, például vadhúst és csontokat, amelyekről nem lehetett megállapítani, hogy honnan is származnak.  A Nébih más problémákat is talált a helyen. Például a hűtőtérben a polcok rozsdásak,  a hűtőajtók és a körülöttük lévő falak koszosak voltak, a konyha területén fedetlen hulladéktárolókban gyűjtötték a hulladékot. A Nébih várhatóan több százezer forintos bírságot szab majd ki a szállodára.

A Hotel Silver amúgy a szallas.hu Év Szállása szavazásán 2016-ban közönségdíjas lett a 4-5 csillagos szállodák kategóriában és az idei szavazáson is nyerésre áll.

Forrás: index.hu

Hirdetés
Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!