Itthon

Erre nem számítottak: balul sült el lyukas zoknis Hadházyék partizánakciója

Hirdetés
A baloldali pártok és a baloldali kommentelők is kiakadtak Szél Bernadett és Hadházy Ákos bohóckodásán a köztévé épületénél – írta a  Hírklikk hírportál.
Az LMP-ből kilépett, illetve kizárt parlamenti képviselők még hétfőn tettek újabb provokatív látogatást az MTVA székházában, akciójukról az ellenzéki pártokat sem tájékoztatták.

A két képviselő aztán éjszaka sem volt hajlandó elhagyni az épületet, csupán azért mentek ki onnan másnap reggel, hogy sajtótájékoztatót tartsanak, illetve aláírásokat gyűjtsenek az európai ügyészséghez történő csatlakozást célzó akciójukban.

A hírportál idézte egy kommentelőjüket, aki szerint „Szél Bernadett inkább szerepelni akar, és még a WC-re menetelét is levideózza. Viszont ha nem vesznek vissza, nevetségessé teszik nemcsak magukat, de az ellenzéket is”.

Szél a sajtótájékoztatón egyébként arról beszélt, nem hajlandók belenyugodni abba, hogy elégetik a pénzüket a közmédiában, és kidobják őket a közmédia épületéből, Hadházy pedig azt bizonygatta, nem pókember, nincs különleges ereje. A tájékoztatójuk után vissza akartak menni az épületbe, de oda nem engedték már be őket. Ekkor Hadházyék rendőrt hívtak, de a rendőrséget nem tudták meggyőzni arról, hogy be kellene avatkoznia.

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezérigazgatója kedden az InfoRádió Aréna című műsorában arról beszélt, hogy az európai parlamenti választáson a magas részvétel a kormánypártoknak kedvezne, ami azt jelentené, hogy a huszonegy mandátumból tizenkettőt–tizennégyet szereznének.
A politikai elemző szerint az ellenzéki közös listaállítás fő kérdése az, hogy azzal az ellenzéki pártok hány választópolgárt veszítenek. Az ellenzék decemberi obstrukciós kísérletéről azt mondta, a Nézőpont decemberi közvélemény-kutatása szerint a magyar választópolgárok kétharmada elutasította a történteket.
Kedden lejárt a szakszervezetek ötnapos ultimátuma, amely kapcsán eldőlt, hogy a kormány nem tárgyal a sztrájkra készülő szakszervezetekkel.

Varga Mihály pénzügyminiszter korábban azt javasolta, a szakszervezetek javaslataikat vigyék a meglévő egyeztető fórumok elé. Utóbbiról az Országos Sztrájkelőkészítő és Demonstrációs Bizottságban részt vevő szakszervezeti tömörülések vezetői azt mondták, ilyenek nincsenek.

Hirdetés

https://maivilag.com/2019/01/a-had%C2%ADhazy-szel-kombo-ismet-bal%C2%ADhe%C2%ADzik/

Forrás: Magyar Hírlap

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!