Európa

Medvegyev: Joe Biden Ukrajna túszává vált

Hirdetés

Az Egyesült Államokban kolosszális szakadás van az elitek között, a konzervatív republikánusok és a liberális szegmens harcot vív egymással, ami valójában szétszakította Amerikát – nyilatkozta a Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese a TASZSZ hírügynökségnek, számolt be a Magyar Nemzet.

AMERIKA JELENLEG BELSŐ VISZÁLYBAN VAN, KONFLIKTUSBAN SAJÁT MAGÁVAL. SŐT, VÉLEMÉNYEM SZERINT EZ A VISZÁLY BIZONYOS SZEMPONTBÓL KIBÉKÍTHETETLEN. AZ ILYEN HAZAI KONFLIKTUSOK GYAKRAN POLGÁRHÁBORÚVAL VÉGZŐDNEK– folytatta Medvegyev.

Az orosz politikus mondandója illusztrálására felhozta a Donald Trump volt elnök ellen folyó büntetőeljárást, aki a Republikánus Párt jelöltségére pályázik, hogy a 2024-es elnökválasztáson Joe Biden ellen induljon. Medvegyev szerint a Trump elleni vádakat nem az igazságszolgáltatás érdekében emelték, hanem azért, hogy megakadályozzák Trump részvételét az új választásokon.

Arra a kérdésre, hogy van-e hasonlóság Barack Obama kormánya és a Biden-féle Fehér Ház között a konfliktusok kezelése terén, Medvegyev azt mondta, hogy az Obama-évek alatt több volt a pragmatizmus.

BIDEN MENTÁLISAN, POLITIKAILAG ÉS GAZDASÁGILAG JOBBAN BELEKEVEREDETT AZ UKRAJNAI HÁBORÚBA, AMI MEGKÖTÖTTE A KEZÉT– közölte Medvegyev.

Hirdetés

Biden elszántsága, hogy Kijevet segíti Oroszországgal szemben, Ukrajna túszává tette őt, ami nagyon szomorú mind Ukrajna, mind az Egyesült Államok számára – tette hozzá az Islam Times

Forrás:

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!