Itthon

Karácsony Gergely aláírta a halálos ítéletét

Hirdetés

Nagy árat követelhet a rövid távú túlélés érdekében meghozott választása.

Mandiner csütörtökön beszámolt róla, hogy A DK, az MSZP és a Párbeszéd stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötött, ami az Orbán-kormány leváltásáról és utána egy szociáldemokrata–zöld kormányzásról szól – derült ki Dobrev Klára, Karácsony Gergely és Kunhalmi Ágnes közös sajtótájékoztatóján.

A DK-s politikus szerint gazdasági, társadalmi, szociális válságban van az ország, a megoldást egy erős, baloldali, szociáldemokrata és zöldpolitikában látják. Kifejtette, megállapodásuk hosszú távra szól, amelynek része a közös EP-lista, önkormányzati lista, közös jelöltek és közös miniszterelnök-jelöltet állítanak a 2026-os országgyűlési választáson.

A Nézőpont Intézet Hír TV-nek nyilatkozó elemzője szerint a döntéssel, miszerint a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd és az MSZP közös listán indul mind az európai parlamenti, mind pedig az önkormányzati választásokon, ismét bemutatta, hogy melyik párt és annak vezetője az ellenzék vezére – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Az MSZP és a Párbeszéd ha úgy tetszik egy felhatalmazást adott Gyurcsány Ferencnek arra, hogy az ellenzék vezetőjeként nyilvánuljon meg továbbra is,

Hirdetés

a következő hetekben, hónapokban, de akár években is – emelte ki Erdélyi Rezső Krisztián, majd hozzátette, a rövid távú túlélésükért a szocialisták, illetve a Párbeszéd aláírták a hosszú távú halálos ítéletüket.

Forrás: Mandiner

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!