Itthon

Kocsis Máté keményen nekiment Dobrev Klárának

Hirdetés

Annak a pártnak az EP-listavezetője, amit maga Gyurcsány Ferenc elnököl, tényleg eljutott a csúcsra vagy a gödör aljára, nézőpont kérdése – írta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebookon arra reagálva, hogy „Dobrev Klára azzal kérkedik egy mai dollármédia-interjúban, hogy ők mennyit tesznek azért, hogy ne jöjjenek Magyarországra uniós pénzek”.

Már megint a jó öreg aknamunka! – fogalmazott bejegyzésében Kocsis Máté. „Büszkén vállalja Gyurcsányné, hogy őt mindig megkérdezik, amikor a magyar ügyek kerülnek napirendre és mélyen egyetért, ha Brüsszel pénzügyi oldalról akarja ellehetetleníteni az országot. Gratulálunk, miniszterelnök-jelölt asszony, lenyűgöző arcátlanság!” – fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté szerint annak a pártnak az EP-listavezetője, amit maga Gyurcsány Ferenc elnököl, tényleg eljutott a csúcsra, vagy a gödör aljára, nézőpont kérdése.

„A kormányzásuk alatt is mindent megtettek, hogy elvegyenek bármit az országtól, az emberektől, de sok év ellenzékiségéből is lett ez a programjuk. A nemzetközi programjuk. Ez a kínos, kedves Klára!” – olvasható a bejegyzésben. „Nem csoda, hogy a magyarok nem bíznak bennük és ennek minden választáson hangot is adnak 2010 óta. Június 9-én újra megtehetjük! Ott leszünk!” – zárta posztját Kocsis Máté.

Hirdetés

Forrás: MTI, hirado.hu

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!