ItthonSport

Lélegeztetőgépen van a magyar olimpiai bajnok

Hirdetés

Csollány Szilveszter súlyos állapotban van a Magyar Nemzet értesülése szerint.

Csollány Szilveszter megfertőződött a koronavírussal; az 51 éves, a versenyzéstől 2003-ban visszavonult, olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász kórházban van, az állapota súlyos, lélegeztetőgépre került – írja saját értesüléseire hivatkozva a Magyar Nemzet

Azt írják, két hete interjúkérelemmel keresték, azt feleltek, várjanak a beszélgetéssel, mert gyengélkedik. Később azt válaszolta SMS-ben, hogy kórházban van. A lap úgy tuja, súlyos állapotba került, először Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították.

A Magyar Tornaszövetség a Csollány Szilveszter állapotával kapcsolatos információkat sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a lapnak.

A Blikk arról ír, hogy először Homonnay Gergely osztotta meg név nélkül a hírt. „Van egy olimpikon, aki nagyon sok Gödény doktoros posztot, majd oltásellenesből is párat megosztott a közösségi oldalán. Még két hónapja is. Most állítólag az intenzíven van. 51 éves. Oltassátok be magatokat!” – idézik az író posztját.

Hirdetés

Az exsportoló környezetéből valaki elmondta a lapnak, hogy „Szilveszter három héttel ezelőtt kapta el a betegséget, de akkor még nem tűnt súlyosnak a baj. Bő egy héttel ezelőtt aztán súlyosabbra fordult az állapota, olyannyira, hogy végül Sopronból egy fővárosi kórházba szállították, intenzív osztályra került, lélegeztetőgépre.”

Forrás: infostart
A kép illusztráció

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!