Tech

Leszámolás a világ uzsorahiénáival, avagy a Rothschildek bukása

Hirdetés

Megdönthető-e a jelenleg pénzügyi uralmi rendszer? Mikor jön el az emberiség Aranykora, amikor már nem a bankok és azok multimilliárdos “kiskirályai” fognak uralkodni a sokaság felett? A világot jelenleg többszörös rabláncon tartják.

Ott van a pénzhatalmi körök által létrehozott nyomor, mely a világ számos pontján szedi áldozataid, és tartja félelemben a fejlett nyugat mindig mindentől rettegő emberét. A média felhasználásával a tévé képernyőkön keresztül paranoiás társadalmat neveltek ki az emberekből. Félni kell mindentől, rettegni, hogy bármelyikünk válhat nincstelen földönfutóvá. Megmentőink pedig a bankok, akik kölcsön adnak, majd kamatos kamattal, már-már uzsorakamat szinten kell a sokszorosát visszafizetnünk. Mi pedig ezért még hálásak is vagyunk, annyira nem látjuk a fától az erdőt.

Eközben a jelen pénzügyi rendszerének alapjait létrehozó Rothschild család tagjai csak röhögnek a markukba a több száz milliós mintázott bőr foteljeikben…

Ha valaki azt is megérti, hogy a föléje nőtt pénzhatalom viszonylag egyszerűen megdönthető, hogy nincs másra szükség, mint a pénz kibocsátásának és forgalomba hozatalának a közösség – a társadalom egészét képviselő demokratikus állam, az Országgyűlés és a kormány – ellenőrzése alá való visszahelyezésére.

A pénzkibocsátás magánmonopóliuma megszüntetésére, akkor megreped a tudatlanság kősziklája, az az alap, amelyre ez a pénzhatalom épült.

Hirdetés

Bármennyire hihetetlennek tűnik, de ily módon fel lehet számolni a pénzkartell világuralmát.

Földgolyónk, a levegő, a víz, a termőföld, úthálózatunk és a gazdasági élet útrendszere – a pénzrendszer – csak köztulajdonban lehet, hogy működhessen az egyéni teljesítményt az azonos esélyek alapján kibontakoztató piacgazdaság és politikai megfelelője: a nem formális, hanem tartalmi demokrácia.

Csak az uzsorajövedelmet biztosító magán pénzteremtés és kamatmechanizmus megszüntetésével lehet beindítani a tartós gazdasági növekedést, felszámolni a munkanélküliséget, az inflációt, és visszaállítani az értékteremtő munka és teljesítmény becsületét.

Ha nem tesszük meg ezeket a lépéseket, egy igazi nagy, az egész bolygót átszövő pénzügyi forradalom keretében, akkor a bankok szép lassan mindent leuralnak, és nem lesz változás, marad az igazságtalan pénzügyi rendszer, mely a sokak nyomorán megalapozott szupergazdag réteg életben tartásán alapul…

Forrás: Titok terminál

Hirdetés

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!