Itthon

Óriási visszhangja van a Varga Judit interjúnak

Hirdetés

A YouTube-on a hétszázezres nézettség közelében járó Hajdú Péterrel folytatott beszélgetésben a volt igazságügyi miniszter kitárulkozott azokkal a szenvedésekkel kapcsolatban, amelyeket az exférje miatt kellett elszenvednie.

Arról a lelki fájdalomról, amit az ember hosszú éveken keresztül átél, és amikor végre az ember megszabadul, és kezdhetné az új életét, majd a másik fél bemegy a médiába, és hazudik arról az időszakról, arról a szörnyű bűnről, amely a családunk életében fájdalom volt, akkor úgy érzem, hogy tartozom annyival a szüleimnek, a nővérem családjának, a gyerekeimnek, hogy ezt helyre kell tenni. El kell mondani, Magyar Péter nem feltétlenül az az ember a magánéletében, akit ő mutatni akar a külvilágnak– öntött tiszta vizet a pohárba Varga Judit.

Kitért arra is, hogy soha, senki nem mondta meg a Fideszből vagy a kormányból, mit csináljon a magánéletében. Varga Judit felfedte, anyagilag rosszul járt a válással, de nem érdekelte. Arról is beszélt: eddig nem hitte el, hogy Magyarnak vannak felvételei. Magyar minidig fenyegetőzött velük, de soha nem mutatta meg azokat neki.

Forrás: magyar nemzet

Hirdetés
Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!