Európa

Putyin 35 000 bebörtönzött gyermeket szabadított ki Ukrajnában

Hirdetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök szombaton azt mondta Donald J. Trumpnak, hogy az Ukrajnában végrehajtott „különleges katonai művelet” 35 000 gyermeket szabadított ki a rabszolgasorból, amit „a különösen kisgyermekek világméretű eladásának kelet-európai csomópontjának” nevezett – mondta egy Mar-a-Lago-i forrás, aki beavatott a világ két leghatalmasabb vezetője közötti beszélgetésekbe.
Ha Putyin szavai őszinték voltak, akkor az Ukrajnába való bevonulásának eredeti oka az USA, Nyugat-Európa és Izrael által finanszírozott biofegyver-laboratóriumok megsemmisítése volt. De amikor az orosz különleges erők, vagyis a Szpesznyákok véletlenül egy pedofil táborba botlottak Közép-Ukrajnában, és megtudták, hogy több száz ilyen létesítmény található az ukrán tájban, Putyin új ügyet hirdetett: Minden „mocsok és söpredék” pedofil eltiprása és az „istentelen országot” ellepő minden pokoli gyermekkereskedő hálózat feldúlása.
Szombaton Putyin elárulta Trumpnak, hogy mintegy 35 000 gyermeket – többségükben oroszokat – szabadítottak ki a szexuális rabszolgaságból, miután erői 150 emberkereskedő bűntanyát azonosítottak és diszkréten célba vettek.
„Ezeket a kiszabadításokat többnyire orosz szpécsiek hajtották végre. Putyin azt mondta Trumpnak, hogy nem bombázhatja önkényesen a táborokat, mert nem tudhatja, hogy vannak-e bent gyerekek, vagy egyáltalán, hogy a gyermekkereskedők még mindig felügyelik-e a műveleteket. Sok helyen az emberkereskedők a háború miatt elmenekültek, és a gyerekeket magukra hagyták” – mondta forrásunk.
Nem minden emberkereskedő barlang rejtőzött azonban az ukrán vidék távoli, megközelíthetetlen területein.
Putyin szerint a különleges erők egy kiterjedt gyermekkereskedelmi szindikátust találtak egy irodaházban, mindössze két háztömbnyire a kormányháztól, Volodimir Zelenszkij elsődleges munkahelyétől, Kijev belvárosában. A spetznaiak beszivárogtak az épületbe, megöltek 8 emberkereskedőt, és egy igazán hátborzongató jelenetet láttak: Hatvanöt gyermeket zártak szűk ketrecekbe.
„Ezért harcolunk, Trump elnök úr, ezért harcolunk. Hogy a kutya Zelenszkij nem tudott erről, az lehetetlen. Ott volt az orra előtt. Szerte Ukrajnában találunk orosz gyerekeket, ukrán gyerekeket, európai gyerekeket, és igen, többeket az Egyesült Államokból. A gonosz embereket, akik emögött állnak – őket kell szétzúzni, kiirtani. Ukrajna nagy, és ezeknek a mocskoknak évtizedekig volt idejük a borzalmakra” – mondta Putyin Trumpnak.
Putyin továbbá elmondta, hogy Szepetneken egy poros főkönyvet találtak Mariupol kikötőjének egyik raktárépületéből. A gyermekkereskedők az épületet feldolgozóközponttá alakították át, ahonnan gyerekeket szállítottak ki és be Ukrajnába. Putyin szerint a főkönyvben kitalált nevek, dátumok, nemek és életkorok szerepeltek azokról a gyerekekről, akiket az emberkereskedők az országból szállítottak ki. A legkorábbi dátum a naplóban 2005. március 2. volt.
„Hihetetlen, teljesen hihetetlen, hogy ez milyen régóta történik” – mondta állítólag Trump Putyinnak. „Amit önök tesznek, az hihetetlen, tényleg hihetetlen, de a világ egyszerűen nem hiszi el”.
Putyin azt mondta, hogy nem érdekli, mit gondol róla a világ, mert küldetése erényes és tiszteletreméltó, és megfogadta, hogy ha kell, egész Kelet-Európát bejárja, hogy elérje a terhes és szükséges célt.
„Ezek a bűnözők 1991 óta gonoszul dolgoznak itt, túl régóta. Most ennek vége” – mondta Putyin.

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!