Világ

Szétszedik Donald Trumpot a béketerve miatt

Hirdetés

A The Washington Post szerzője szerint Donald Trump elképzelése arroganciát, tudatlanságot és kishitűséget tükröz – pedig másnak nincs is reális forgatókönyve, hogyan érhetne véget az orosz-ukrán háború írja a mandiner.

Informátorok szerint Donald Trump azt szorgalmazza, hogy Ukrajna engedje át Krímet és Donbászt Oroszországnak az invázió leállításáért cserébe – írja a The Washington Post.

HA EZ TRUMP TERVE, AKKOR EZ ABSZURDABB, MINT BÁRMI, AMIT NIXON VALAHA IS FONTOLGATOTT A VIETNAMI HÁBORÚ IDEJÉN. ELKÉPZELÉSEI ARROGANCIÁT, TUDATLANSÁGOT ÉS KISHITŰSÉGET TÜKRÖZNEK

– sértegeti a cikk szerzője a legesélyesebb amerikai elnökjelöltet, pedig nyilvánvaló, hogy a világ vezetőinek jelenleg nincs reális forgatókönyvük az orosz-ukrán háború lezárására.

Mint ismert, Trump többször hangsúlyozta, hogy ha ő maradt volna az amerikai elnök, ki sem tör a háború, újraválasztása esetén pedig 24 órán belül véget vetne a harcoknak. Miután találkozott a tengerentúlon Orbán Viktorral, a magyar miniszterelnök a beszélgetés végén egyértelműen fogalmazott: a béke neve Donald Trump.

Hirdetés
Forrás:

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!