Itthon

Megmaradt a Fidesz kétharmados parlamenti többsége

Hirdetés

Gratulált a borsodi időközi országgyűlésiképviselő-választáson elért győzelméhez Koncz Zsófiának (Fidesz-KDNP) Biró László (Párbeszéd-MSZP-DK-Momentum-LMP). Koncz valamivel több mint 1700 szavazattal nyerte meg a hétvégi időközi választást Borsodban.

Vasárnapi tarcali sajtótájékoztatóján az ellenzéki összefogás közös jelöltje köszönetet mondott azoknak, akik az érintett 42 településről elmentek szavazni. Ugyanakkor hozzátette, hogy „ez most sajnos kevés volt” – írja az MTI.
Biró László azt mondta: hiszi, hogy a megyei közgyűlésből végig tudja majd kísérni Koncz Zsófia munkáját, és a képviselő meg fogja tudni valósítani azokat az ígéreteket, amelyek elhangzottak a kampányban.

Koncz Zsófia az eredmények ismeretében azt mondta, „egyik legfőbb célom, hogy folytassam, és egyben be is fejezzem azokat a terveket, amiket édesapám már nem tudott” – fogalmazott a vasárnapi borsodi időközi országgyűlésiképviselő-választás győztese.

A Fidesz-KDNP politikusa, aki több mint 50 százalékos eredménnyel nyerte meg a vasárnapi időközi választást, elmondta: az egyik első feladata, hogy a 37-es út kétsávossá bővítését Szerencsig sikerüljön befejezni. Mindezek mellett a munkahelyteremtésre is nagyon nagy hangsúlyt helyez majd a parlamenti munkája során.

Hozzátette: rengeteg ötlete van, így a környezetvédelemtől át egészen a turizmus fejlesztéséig dolgozni fog azon, hogy a következő időszakban még több fejlesztés és fejlődés legyen a szerencsi-tiszaújvárosi körzetben.
Koncznak gratulált Orbán Viktor miniszterelnök is amiért sikeresen megnyerte azt a parlamenti helyet, amit édesapja idő előtti halála hagyott üresen.

Hirdetés

–    Gratulálok, Koncz Zsófia! Édesapád most nagyon büszke lenne rád, ahogy mindannyian azok vagyunk. Találkozunk a parlamentben – írta egy Facebook bejegyzésben Orbán Viktor.

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!