Európa

Von der Leyen „fuldoklik a dühtől”

Hirdetés

Az Európai Bizottság elnökének nagyon nem tetszik Orbán Viktor békemissziója, Florian Philippot szerint azért, mert éppen az ellentéte az unió harcias hisztériájának.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke „rendkívül elégedetlen” Orbán Viktor békemissziójával – idézi a RIA Florian Philippot-t, a francia Hazafiak párt vezetőjét.

Von der Leyen fuldoklik a dühtől, amiért a magyar miniszterelnök a párbeszéd és a béke üzenetét hordozza, tehát az Európai Unió harcias hisztériájának az ellenkezőjét

– mutatott rá Philippot, aki szerint sokatmondó, hogy a bizottság első embere ilyen negatívan reagál a magyar miniszterelnök béketeremtő törekvéseire – szúrta ki a Mandiner. Hozzátette, Franciaországnak ki kellene lépnie az Európai Unióból, amit ő egyszerűen csak hadigépezetnek tart.

Korábban Vlagyimir Rogov, az orosz közkamara szuverenitási kérdésekkel foglalkozó bizottságának elnöke is hisztériának nevezte az uniós reakciókat, ő úgy fogalmazott: „Orbán Viktor békét keresve érkezett Oroszországba, de a globalisták gyarmatán, az Európai Unióban ez hisztériát okozott”. Szerinte az „angolszász érdekek és bábok” európai támogatói úgy érzik, kezdenek kifutni az időből, mert látják a közvélemény igényét az olyan bátor és békét akaró politikusokra, mint a magyar miniszterelnök.

Hirdetés

Forrás: Magyar Nemzet

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!